Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20091127

Ανάληψη ευθύνης για 2 εμπρησμούς βαν σεκιούριτι στη Θεσ/νίκη (21,23/11)

Εμφανως και ομολογουμένως, τα τελευταία χρόνια η κοινωνική πραγματικότητα οικοδομηται πάνω στο δόγμα της ασφάλειας, πάνω στον καθοσπρεπισμό μιας φιλήσυχης, αμπαρομένης και αυτιστικής καθημερινότητας.
Πάνω σε ένα κοινωνικό μοντέλο οργάνωσης ελέγχου, επιτηρησης, υποταγής νόρμων και τακτοποιησης κοινωνικών σχέσεων που συναντά αντιστοιχίες στο τρέχον μοντέλο του καπιταλισμού, στο τρέχον μοντέλο αστικής δημοκρατίας.
Από τη μία πλευρά ο φόβος και η συγχιση απότελουν ζητούμενα από την κυριαρχία και από την άλλη βρίσκουν ευρεία εφαρμογή έχοντας εσωτερικευθεί, οικιοποιηθεί από τους υπηκόους με πολυσυνηθησμένα αποτελέσματα συγκρότησης και συστράτευσηςδιαμελισμένων και εξατομικευμένων πλειοψηφιων ενάντια σε ασαφείς ή θολούς εχθρούς.
Τα σχέδια των μεγαλων και μικρών αφεντικών βρίσκουν ευρεία εφαρμογή με τις μορφες του υποταγμένου κοινωνικού σωματος και της διευρυμένης κοινωνικής ρουφιανιάς. Μέσα από απονευρωμένες κινησεις ή κινητοποιησεις που στο εσωτερικό τους κυοφορείται ηττοπάθεια και εκατοντάδες σιωπηλές αποδοχές.
Ο κόσμος της ασφάλειας σαν κοινωνική πραγματικότητα όπως δεν αποτελεί μόνο χαρά στα χέρια της κυριαρχίας αλλα σιγά σιγά και στους υπηκόους της, έτσι και ο στρατός κατοχής του δεν είναι μονοπώλειο των κρατικών μηχανισμών και φρουρων, αλλα συμπληρωνεται και βρίσκεται στα χέρια και ενός πλήθους μεγλων και μικρών επιχηρήσεων του ιδιωτικού τομέα.
Έτσι θέλοντας να δημιουργήσουμε ρωγμές απόσχισης από τούτο το μίζερο κόσμο και τις διαχυτες κοινωνικές σιωπές, επιτεθήκαμε σε κομματια ρουφανοεταιριών βάζοντας φωτιά σε ένα βανάκι της φυλαξ σεκιουριτι το βράδυ του Σαββατου της 21/11 στην αγια σοφίας και βανάκια της πυρσος σεκιουριτι το βράδυ της Δευτέρας 23/11 στην περιοχή χαριλάου, στελνοντας και την αλληλεγγυη μας στο συντροφο αναρχικό Ηλια Νικολαου που δικάζεται στις 2/12 κατηγορούμενος για εμπρησμό κτηρίου της δημοτικής αστυνομίας στον ευοσμο.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ/ΣΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου