Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20091127

Ανάληψη ευθύνης για 2 εμπρησμούς στη Θεσ/νίκη (19-20/11)

«Μετατρέπουν περιοχές των αστικών κέντρων σε στρατοκρατούμενα γκέτο, με κάμερες και θέσμιση νέων σωμάτων ασφαλείας, με αντιτρομοκρατικές εκστρατείες, με ξυλοδαρμούς και εξευτελιστικές εξακριβώσεις και έχουν το θράσσος να μιλούν για κοινωνική ειρήνη και ασφάλεια.
Δολοφονούν στα σύνορα και στα αστυνομικά τμήματα μετανάστες ή τους μαντρώνουν, όπου δεν τους χρειάζονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, δολοφονούν στα κάτεργα τις μισθωτής εργασίας και έχουν το θράσσος να μιλούν για εθνική ανάπτυξη. Κάποιες φορές βέβαια, αυτοί οι άθλιοι εκπρόσωποί τους, μιλούν και για πόλεμο (Χρυσοχοίδης)

Εμείς από την πλευρά μας αναγνωρίζουμε αυτόν τον πόλεμο. Έναν πόλεμο συνεχή και με διάχυτους εχθρούς στον οποίο πέρνουμε θέση, οργανωνόμαστε και περνάμε στην αντεπίθεση.
Όσο και να θέλουν να πείσουν ότι ο φόβος που σπερνουν θα τροφοδοτεί για πάντα την απάθεια, οι φωτιές που ξεπηδούν στα αστικά τους κέντρα θα έρχονται πάντα να τους διαψεύσουν.
Φωτιές σαν και αυτές που ανάψαμε τις δύο τελευταίες μέρες, χτυπώντας:

την Πέμπτη 19/11 το γραφείο της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στον Αγιο Παύλο και
την Παρασκευή 20/11 το τραπεζικό κατάστημα της Eurobank στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 55

Αξιώνουμε την άμεση απελευθέρωση του αναρχικού Ηλία Νικολάου που βρισκεται προφυλακισμένος κατηγορούμενος για εμπρησμό στη δημοτική αστυνομία Ευόσμου και δικάζεται στις 2 Δεκεμβρίου.
Λευτεριά στον Ηλιά Νικολάου και σε όλους τους αιχμαλώτους της δημοκρατίας.

Συνεργασία για τη διάχυση της εξέγερσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου